Welkom op de WIKI van proeftuinproject :

"HANDEN UIT DE MOUWEN"


De bedoeling van deze Wiki is dat we samen aan verschillende techno-lessen kunnen werken, ideeën kunnen geven of lessuggesties kunnen aanvullen.
Kleuterleid(st)ers kunnen bij de experimenteerkoffers ideeën aanreiken voor nieuwe onderwerpen of suggesties geven voor activiteiten bij bestaande experimenteerkoffers.

Toevallig in deze wiki terechtgekomen ? Neem gerust een kijkje ... hopelijk vind je ideetjes om te doen in je klas, of heb je nog goede ideeën om bij enkele thema's aanvullingen te doen ! Gewoon deze wiki 'joinen' en doen !

Alvast bedankt voor jullie gewaardeerde inbreng en medewerking.

Koen en Brigitte


Nog gezocht !!


De jaarplannen raken ingevuld. We zoeken nog iemand uit het vierde en zesde leerjaar om zijn thema's in deze wiki te plaatsen.
Voor de rest zoeken we kleuterleidsters, leerkrachten, technoverantwoordelijken die de thema's eens met een technologische bril willen bekijken. Vul gerust de thema's aan met allerlei mogelijke technologische activiteiten die in dat thema aan bod kunnen komen !
Alvast bedankt voor je bijdrage !


Een jaar vol technologie !


Enkele leerkrachten gaan de uitdaging aan een jaar lang technologie te integreren binnen Wero. Dit resulteert in een jaarplan waarin bij elk thema een technologische activiteit gedaan wordt.
In deze wiki worden Wero-thema's aangevuld met mogelijke technologische activiteiten. De neerslag hiervan kan voor andere leerkrachten een aanzet zijn hetzelfde uit te proberen en is een stap naar integratie van technologie binnen Wero.

Doe je zelf ook aan technologie binnen een bepaald thema ? Aarzel niet om deze wiki te 'joinen' en de jaarplannen aan te vullen !